reacties en ervaringen

Een burn-out en een enorm crisisgevoel van, “dit komt nooit meer goed, hier ga hier nooit meer uitkomen!”

Sinds drie maanden zit ik thuis in een burn-out. Af en toe zit ik in enorme crisisgevoelens en krijg ik het gevoel dit komt nooit meer goed. Ik ga hier nooit meer uitkomen. Het voelt soms letterlijk alsof ik aan de rand van de afgrond sta en er komen op die momenten zelfs suïcidale gedachten naar boven. Toen ik mijn Chakra Kleur Sqoop ontving en ging lezen had ik alleen maar aha momenten. Wat een herkenning! Ik bemerkte en voelde dat het helemaal op zijn/mijn plek viel. Nu ik door de ergste diepe crisisgevoelens heen ben gegaan, sta ik open voor deze informatie en kan ik het nog meer tot mij nemen. Ik ga mijzelf steeds beter begrijpen! Ik heb nu het vertrouwen dat het weer goed gaat komen met mij!

A.B.

Door mijn persoonlijke Geboorte Chakra Kleur Sqoop snap ik nu meer hoe ik van binnen in elkaar zit

Ik wil je met heel mijn hart danken voor de prachtige Chakra Kleur Sqoop! Het geeft mij zoveel herkenning! De laatste tijd merk ik hoeveel ik uit mijn hoofd leef in plaats vanuit mijn hart. Door mijn persoonlijke Chakra Kleur Sqoop snap ik nu meer hoe ik van binnen in elkaar zit en dat ik hierin balans moet zien te krijgen. Ik herken mij echt in alles!

M.W.

Ik voel dat ik stukje bij beetje contact krijg met mijn innerlijke gaven.

De Chakra Kleur Sqoop is voor mij een ‘Paadwizer’, een Tom Tom op deze reis voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

De laatste tijd merk ik dat ik behoorlijk met mijzelf aan het worstelen ben. Door de Chakra Kleur Sqoop herken ik mijn halsstarrigheid en mijn strijd om mijn eigen gezag en autoriteit te erkennen. Ik weet nu dat ik alles wat er tot mij komt, mijn emoties en gevoelens door mijn fysieke lichaam verteer. Ik mag flexibeler worden in mijn geest, in liefde loslaten wat geweest is. Ik ben bereid mijzelf te aanvaarden en lief te hebben.

Door nu fysiek bezig te zijn met beeldhouwen en schilderen voel ik dat er een energie door mij heengaat die mij moed en hoop geeft, er begint iets te stromen. Ik voel dat ik stukje bij beetje contact krijg met mijn innerlijke gaven, de Schittering die beschreven staat in mijn Chakra Kleur Sqoop.

A.P.

Door de verschillende aspecten vanuit aanvaarding te veranderen om te komen tot meer eigenzijn.

In de Chakra Kleur Sqoop ben ik de kleur-aspecten gaan herkennen en is nu het proces gaande van het érkennen. Ik gebruik de informatie uit mijn Chakra Kleur Sqoop door de verschillende aspecten onder de loep te nemen en deze vanuit aanvaarding te veranderen om te komen tot meer eigenzijn. De vragen onder het hoofdstuk zelfrealisatie dienen mij als houvast en ondersteuning om de kleur-essenties en de bijbehorende richting van mijn ‘kompas’ te duiden.

P.J.